Careerjet Privat Politik

Om os

Kontakt os

Tilføj dine jobs

 Privat Politik

Søge job som :
Hvor :
 

Careerjet Privat Politik

Det er vigtigt for Careerjet Ltd ("Careerjet") at beskytte dine private oplysninger. Denne Privat Politik erklæring forklarer hvordan Careerjet samler, bruger og videregiver de personlige oplysninger, du måtte oplyse om, mens du bruger deres site - http://www.careerjet.gl - ("Websiten" eller "Siten").

Browsing information

Når du bruger Careerjets site, må vores servere indirekte og automatisk samle information om dine aktiviteter, mens du besøger siten, inklusive de websites du ser på og hvor mange gange du ser på dem og information om den browser, du bruger. Vi benytter disse browsing informationer for at personalisere dele af din jobsøgning, for systemadministration og for at forbedre websiten.

Personlig Information Du Angiver Specielt

Du kan generelt besøge vores website uden at afsløre personlige, identificerende oplysninger om digselv. Der kan dog være særlige sektioner af denne website, hvor vi vil spørge dig om at angive personlige, identificerende oplysninger, så som dit navn, e-mail-adresse og dit CV. Dine personlige, identificerende oplysninger vil kun blive brugt til at levere bestemte oplysninger eller services, du har bestilt, for administrationsgrunde og for at forbedre websiten.

Afslørelse af Personlig Information

Vi afslører ikke personlige oplysninger til tredje parter i det normale forløb af processer, medmindre du udtrykkeligt spørger sitet om at gøre dette, f.eks. når du sender din ansøgning til en ansætter via Careerjet eller når du frigiver dit CV for at blive søgt efter og set af ansættere. Under specielle omstændigheder, kan vi dog være juridisk forpligtet til at videregive oplysninger til regeringen eller andre tredje parter og, hvis Careerjet bliver del af en anden organisation, vil denne organisation eje de personlige oplysninger, der blev samlet af Careerjet og vil overtage de rettigheder og forpligtelser overfor dine personlige oplysninger, som er beskrevne i denne Privat Politik erklæring.

Sikkerhed

For at hjælpe at beskytte fortroligheden af din personlige information, tager Careerjet forholdsregler for sikkerhed passende til informationens sesitivitet. Trods alt kan sikkerhedsrisikoer og risikoer for private oplysninger ikke totalt udelukkes og Careerjet kan ikke garantere at din personlige information ikke afsløres på andre måder end beskrevet i denne Privat Politik erklæring.

Ændringer til denne Privat Politik erklæring

We må ændre denne Politik på ethvert tidspunkt ved at sende den ændrede Politik til den e-mail-adresse, du har angivet til os, eller ved at opføre den ændrede Politik på vores site.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om denne Privat Politik erklæring, venligst kontakt os.